Newsletter

Subscribe to our email newsletter incl. special offers

Career with Lillnord

Always looking for new, competent employees for our team

Supervision

Long distance supervision for our service partners

Service Partners

Quick Overview of our Service Partners

Belysning af fødevarer

I mere end 30 år har vi beskæftiget os med specialbelysning til fødevarer, og derfor er vi i dag professionel samarbejdspartner for mange bagerier, slagterforretninger, frugt- og grønthandlere, supermarkeder og fødevarekæder. Kravene til den perfekte varebelysning varierer meget, og opgaven kan kun løses ved at tage hensyn til forskellige faste og variable faktorer. Med vores egen forsknings- og udviklingsafdeling udvikler vi innovationer, der giver stadig bedre, energibesparende og mere økonomisk varebelysning. Ingen anden virksomhed i verden har større knowhow inden for belysning af fødevarer
Skab stemning med lys
Lys lokker som bekendt folk til. Kunderne får meget hurtigere øje på varegrupper, hvor belysningen skaber en god stemning, og der er bevisligt en større efterspørgsel efter disse varer. Professionel belysning er stemningsfuld og skaber positive følelser hos kunderne, der er på indkøb. Varegrupper, hvor belysningen skaber en god stemning, medvirker kraftigt til, at kunderne føler sig godt tilpas og gerne vender tilbage til salgsstedet. Hvis et smart lampedesign samtidig fremhæver scenen, bidrager det yderligere til den samlede stemning.
Cool præsentation af kølevarer
Kølevarer skal opbevares køligt og samtidig præsenteres i en flot belysning med så lav varmeudvikling som muligt. Dette gælder både i køleskabssektioner og i frysediske, og det kunststykke mestrer vi. Det afbalancerede samspil mellem lyseffekt, effekt og filtre til beskyttelse af varerne, sikkerhedsafstand til varerne og lampernes indbyrdes afstand sikrer, at kølekæden bevares uafbrudt. Desuden skal lyset være så intenst, at det kan oplyse mærkevarernes mangefarvede emballager med god kontrast, så varerne er let genkendelige for kunderne selv i det bageste hjørne af kølesektionen eller bagest i frysedisken. 





Kunde login